Turbo Clima

  Home Despre Noi Portofoliu Servicii Contact

           


 

 


Montajul și/sau Instalarea

 


Mentenanță și întreținere

Turbo Clima SRL vă pune la dispoziție serviciul de întreținere și mentenanță sub formă de abonament lunar sau intervenții punctuale la cerere. Toate lucrările sunt efectuate de către electricieni complet calificați, licențiați și experimentați și/sau mecanici de aparatură de refrigerare. Oferim un serviciu complet pentru toate nevoile rezidențiale și comerciale, indiferent cât de mare sau mic este locul de muncă sau locuința.

Aerul condiționat este asemănător cu autovehiculul dumneavoastră. Este nevoie de o reparație regulată pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează la o performanță optimă, pentru a evita defecțiunile inconveniente și pentru a prelungi durata de viață.

Noi deservim si reparam toate brandurile și tipurile de sisteme de încalzire si răcire, incluzând:

  • Montare pe perete Sistem Split Air - Toate Brand-urile
  • Răcitoare evaporatoare - Toate mărcile
  • Sisteme de încălzire - Toate mărcile


SERVICE ȘI REPARAȚII

Servisarea regulată a aerului dvs. este nu numai mai bună pentru sănătatea dvs., dar poate și să economisiți bani pe costurile dvs. de energie, cu atât mai eficient vă funcționează aerul condiționat, cu atât este mai bine pentru economisirea banilor și pentru mediul înconjurător.

Dacă ceva nu este în regulă cu sistemul dvs. de aer condiționat, sunați-ne și vă vom aranja să vă viziteze unul dintre reprezentantii Turbo Clima SRL pentru a vă evalua aerul condiționat și pentru a vă oferi un diagnostic. In funcție de diagnostic vă putem repara aerul condiționat sau dacă este vorba despre o reparatie capitala ce implica costuri mai mari decat valoarea echipapamentelor de aer conditionat, vă vom oferi o ofertă de reparare sau înlocuire, astfel încât să puteți decide ce este mai bine pentru dvs.

Dispunem de servicii unice sau programe de întreținere și întreținere


 

 


 
©2017 - Turbo Clima - Sibiu, Alba